0

Winkelwagen

Illy koffie

Illy koffie is een Italiaans familiebedrijf, opgericht in Triëst in 1933 en heeft zich toegewijd de beste koffie in de wereld te bieden. illy staat voor excellente top kwaliteit en is een innovatief bedrijf dat haar producten wereldwijd via de mooiste locaties en verkooppunten aanbiedt. Daarnaast is iedereen in staat om met het illy thuisassortiment een perfecte koffie naar keuze te bereiden, net als een volleerde barista.

Met illy koffiebonen, luxe illy koffiemachines zet je het perfecte kopje koffie. Het Italiaanse familiebedrijf heeft zich toegewijd om de wereld de beste koffie te bieden. Het koffiemerk staat voor innovatie, onderzoek en duurzaamheid, en dat zie je terug in de koffie producten

Illy koffiebonen

Deze koffiebonen zijn vol van smaak. illy omschrijft dit zelf als volgt: ‘tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s’.
Deze koffiebonen hebben een normale branding en zijn daardoor normaal van smaak niet sterk en niet vlak van smaak.

100% arabica is de samenstelling van deze koffieboon. De illy koffie wordt gemaakt van negen verschillende soorten Arabica bonen. Het kenmerk van deze soorten is dat ze op verschillende continenten geplukt worden. Hierdoor worden de uitmuntende sterke kwaliteiten van de smaak van een bepaalde boon gecombineerd met de sterke kwaliteiten van de smaak van een andere boon. Uiteindelijk heeft dit de overheerlijke koffiesmaak van Illy bonen tot gevolg.

Illy machines Iperepresso capsules

De Iperespresso koffie en cappuccino machines zijn ontwerpen om met het grootste gemak de lekkerste koffie te bereiden. Ze vergen een minimum aan onderhoud en hebben een compact, elegant en minimalistisch design. De Iperespresso capsule is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt.

Voor E.S.E. Service

Easy Serving Espresso (E.S.E.), een ontdekking van dr. Ernesto Illy in de jaren ’70, was het eerste portiesysteem ter wereld waarmee een optimale espresso kon worden bereid: gemakkelijk, met precies de juiste hoeveelheid koffie en een optimale druk op de maling. Elke apart verpakte serving bevat een dosis illy melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica, geperst tussen twee laagjes filterpapier. Met de X1 maak je eenvoudig, snel en schoon een fantastische espresso, ristretto of lungo.

X