0

Winkelwagen

Segafredo

Segafredo Zanetti misschien wel de grootste producent van de wereld

Segafredo Zanetti is opgericht door De heer Massimo Zanetti. Het bedrijf ontwikkelde zich in Italie, hier wist Segafredo al heel snel de italiaanse markt te veroveren. Segafredo die begon in het horecasegment bereide al snel uit naar de consumentenmarkt. Ook hier zetten Segafredo grote stappen. Binnen retail (MKB, supermarkt organisaties en groothandels) heeft Segafredo buitengewoon bestaansrecht opgebouwd. Om vervolgens naar de internationale markt te gaan.

Segafredo Zanetti is nu een van de grootste producent van Espresso in de wereld, met meer dan 90.000 klanten worden er meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso per dag gedronken.

 

Missie Segafredo

De missie “to spread the taste, the culture and preparation
method of the true Italian Espresso to the whole world” is nog steeds actueel.

Om aan de macht te blijven moet je constante kwaliteit leveren, kwaliteit van “Boon naar Beker” is dan. Ook het credo van de heer Zanetti. Dit alles om een smaakervaring te realiseren die een brede glimlach uitlokt. En dat doen ze al generaties lang! Natuurlijk moet je dit zelf ontdekken, bestel Segafredo online bij Koeffieuitvekoop.nl en oordeel zelf of dit terecht is! Dit alles natuurlijk met de scherpste prijzen!

Segafredo koffieproces

Wist jij dat Segafredo Zanetti de enige koffiebrander ter wereld die het proces van koffieproductie helemaal in eigen beheer heeft. Dit begint natuurlijk op de plantage in Brazilië en Costa Rica. Maar ook het mengen en branden hebben zij in eigen beheer, dit alles gebeurt natuurlijk in de moderne fabrieken van de familie Zanetti. Segafredo Espresso bestaat uit een een bijna perfecte en kwalitatief hoogwaardige melange van de allerbeste Robusta en Arabica koffiebonen.

 

Segafredo Koffie

Zoek je een authentiek Italiaans koffiemerk, dan ben je bij Segafredo op het juiste adres. Dit italiaanse koffie merk straalt passie voor vakmanschap uit. Natuurlijk ontstond dit koffiemerk in thuisland Italie en groeide daar snel uit tot marktleider. Dé smaak van Italië, staat voor de kernwaarden vriendelijk, sociaal en het grote genieten. Het geheim achter het succes van Segafredo koffie is de constante en authentieke kwaliteit in een karaktervolle robuuste kop koffie. Buitengewone topkwaliteit koffie.

De echte authentieke Italiaanse espresso is Segafredo koffie kortgezegd het buitengewoon  samenspelen van melangeren, branden en bereiden. Dit zijn dan ook de beste ruwe groene koffiesoorten, gecombineerd met de traditionele Venetiaanse kunst van het koffiebranden en de modernste bereidingstechnieken. Segafredo Zanetti, de echte Italiaanse espresso, in het Italiaans gezegd: il vero espresso italiano.

X