PolyMax ™ PETG is nieuw lid van de PolyMax ™ -familie. PolyMax ™ -familie bestaat uit geavanceerde 3D-printfilamenten geproduceerd met Polymaker’s Nano-versterkingstechnologie, die uitzonderlijke mechanische eigenschappen en printkwaliteit levert.

 

 

PETG is een glycol gemodificeerde versie van polyethyleentereftalaat (PET). Het wordt steeds populairder als 3D-afdrukmateriaal. PETG 3D-printfilament combineert de voordelen van 2 populairste soorten FFF / FDM-materialen: PLA en ABS. Het bezit de betrouwbaarheid van PLA (gemakkelijk te printen, geen kromtrekken en geur tijdens het printen) en de functionaliteit van ABS (sterk, taai en hittebestendig).

 

Net zoals PolyMax ™ PLA en PolyMax ™ PC (voorheen PC-Max ™ genoemd), die de beste in zijn soort zijn, biedt PolyMax ™ PETG betere mechanische eigenschappen dan elke andere reguliere PETG waardoor het een goede kandidaat is voor een breed scala aan toepassingen.

 

 

Door de producten van topkwaliteit na te streven, past Polymaker de succesvolle ervaring van het creëren van PolyMax ™ PLA en nanoversterkingstechnologie toe op PETG-materiaal. Nu zijn we verheugd om u PolyMax ™ PETG voor te stellen. PolyMax ™ PETG heeft verbeterde mechanische eigenschappen en bedrukbaarheid.

Voordelen van PolyMax ™ PETG

PolyMax ™ PETG heeft niet alleen de betrouwbaarheid van PLA (gemakkelijk te printen, geen kromtrekken en geur tijdens het printen), maar heeft ook een sterk verbeterde mechanische sterkte dan normaal PETG.
De hittebestendigheid van PolyMax ™ PETG is ongeveer 80 ℃.
PolyMax ™ PETG heeft uitstekende laaghechting.
U hoeft zich tijdens het drukproces geen zorgen te maken over kromtrekken of krimpen, wat de dimensionele stabiliteit garandeert.

 

PolyMax PETG TMPolyMax PETG Technical Data Sheet 

Polymaker