Extrusie-gebaseerd 3D-printen blijft de meest toegankelijke 3D-printtechnologie, vanwege het brede scala aan materiaalkeuze en de geweldige gebruikersgemeenschap. Alle materialen staan ​​echter voor dezelfde uitdaging van oppervlaktekwaliteit omdat ze niet aan de lagen kunnen ontsnappen. PolySmooth ™ is een uniek filament dat een antwoord biedt op gelaagde prints en nu heeft Polymaker 5 nieuwe kleuren gelanceerd om aan het assortiment toe te voegen!

In april 2016 lanceerde Polymaker een Kickstarter-campagne voor PolySmooth ™ & Polysher ™, een nabewerkingsmachine voor desktops om alle lagen van afgedrukte onderdelen te verwijderen en een 3D-printfilament dat gemakkelijk kan worden gladgemaakt met isopropylalcohol.

De campagne was een enorm succes en het doel werd bereikt in slechts vier uur na de lancering van de campagne. Polysher ™ en PolySmooth ™ blijven tot op heden de meest succesvolle Kickstarter-campagne voor een 3D-printaccessoire.

PolySmooth ™ biedt een uitstekende afdrukkwaliteit, uitgebalanceerde mechanische eigenschappen en, belangrijker nog, het is ontworpen voor handsfree nabewerking. Het oppervlak kan worden gladgemaakt met alcohol om laagvrije modellen te bereiken met behulp van de Polysher ™. Ondertussen is de afdrukinstelling van PolySmooth ™ zeer vergelijkbaar met PLA, wat betekent dat het 100% compatibel is met bestaande op extrusie gebaseerde (FDM / FFF) 3D-printers en extreem eenvoudig is om mee te werken.

 

 

PolySmooth ™ is al meer dan 2 jaar beschikbaar op de wereldmarkt met 7 unieke kleuren: zwart, wit, koraalrood, elektrisch blauw, leigrijs, transparant en blauwgroen. Nadat een afdruk is gepolijst, wordt deze omgezet in een glad, glanzend object dat het afgedrukte deel de esthetiek van een spuitgietdeel geeft. Dit betekent dat de kleur van de gloeidraad belangrijker is dan een normale kleur op een ander materiaal. Gebruikers gebruiken graag de unieke kleuren van PolySmooth ™ om innovatieve, interessante en esthetische items te maken voor verschillende toepassingsscenario’s. Als gevolg hiervan zijn er steeds meer stemmen die om nieuwe kleuren vragen.

Daarom introduceren we nu PolySmooth ™ 5 nieuwe kleuren op de markt: roze, geel, beige, groen en oranje. Ze zijn nu beschikbaar op www.polymaker.com en Amazon met diameters van beide 1,75 mm en 2,85 mm.