De Belgische elektrische superbike-fabrikant Sarolea heeft de krachten gebundeld met Polymaker in een technisch partnerschap.

Sarolea is een nieuw motormerk dat zich nu uitsluitend richt op elektrische superbikes. Hun fietsen zijn vanaf de grond opgebouwd en ze hebben in elke fase van de productie 3D-printen gebruikt. Sarolea gebruikt een breed scala aan Polymaker-materialen in hun productieprocessen en wilde een nauwere band met Polymaker opbouwen door gebruik te maken van de expertise van hun applicatie-ingenieur in het tunen en afdrukken van onderdelen. Dit is waardevol gebleken voor Sarolea bij het verkennen van het afdrukken van nieuwe materialen zoals Polymaker PC-PBT in hun batterijconfiguraties.

 

“We gebruiken de Polymaker-filamenten tijdens het ontwerpproces om componenten en assemblages te controleren. We gebruiken afdrukken ook als snel gereedschap om mallen te maken voor koolstofvezelcomponenten en dankzij de ongelooflijk hoge kwaliteit van Polymaker-filament en de expertise van hun ingenieurs worden bepaalde componenten op onze race- en productiefietsen nauwkeurig afgedrukt. Componenten die remmend complex zijn en moeilijk te maken met traditionele productieprocessen. ”- Rob Mitchell, Sarolea