0

Winkelwagen

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

U ziet tijdens de afronding van de bestelling automatisch de verzendkosten die worden berekend voor uw order. Hierbij hanteren wij een scherp tarief voor het thuis laten bezorgen van de order in Nederland.

Tot een orderbedrag van €50 rekenen wij een verzendtarief van €5,95 inclusief BTW. Bestellingen boven het bedrag worden gratis bezorgd.

Levertijd

Bij bestellingen die voor 17.00 worden geplaatst, streven wij ernaar deze nog de volgende werkdag te leveren. Afhankelijk van de leverancier kan het voorkomen dat een order de volgende dag pas opgehaald kan worden. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden om uw bestelde filamenten zo snel mogelijk op uw gekozen verzendadres te laten bezorgen.

U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging en vervolgens een verzendbevestiging met track & trace code voor het volgen van de bestelling.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw bestelde filamenten gedurende 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag waarom de bestelling is ontvangen en u heeft maximaal 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren na het melden van de ontbinding van de koopovereenkomst.

U kunt deze melding op elke mogelijke manier worden aangekondigd. Bij voorkeur ontvangen wij een e-mail met daarin de specificatie van de retourmelding zodat wij kunnen zorgen voor een snelle afhandeling van de retouropdracht. Daarna zullen wij zorgen voor een creditnota en bijhorende terugbetaling van de (gedeeltelijke) order. Wij behouden hier ons het recht op het terugbetalen van de credit totdat wij de producten daadwerkelijk hebben ontvangen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening en verzendkosten vallen niet binnen het bedrag wat gecrediteerd wordt.

Bij schade aan de producten die wij retour ontvangen behouden wij het recht om geen uitbetaling te doen van de creditfactuur nav. uw retourzending.

Retouradres:
Filamenten.nl t.av. “Retouren”
Korte Jansstraat 23
3512GM, Utrecht
Nederland

X